SECTIUNEA I.  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DANATANASE.COM asigura protectia datelor cu caracter personal si se angajeaza sa prelucreze datele tale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a fi la zi cu orice modificari ale modului in care prelucram datele cu caracter personal. In cazul unei modificari, vom afisa pe website versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate. De aceea, iti sugeram sa verifici periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem / Contact

DANATANASE.COM este denumirea comerciala a SC FASHION ART SRL cu numarul J08/3215/2008 si avand Codul Unic de Inregistrare CIF 15593348, (in continuare “DANATANASE.COM ” sau “noi“). Conform legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele cu caracter personal.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor, ne poti contacta pe e-mail: atelier@danatanase.com,  prin posta sau curier la adresa Str. de Mijloc, nr. 107, Brasov, jud. Brasov – cu mentiunea: in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

Ce tip de date cu caracter personal prelucram

Colectam datele cu caracter personal direct de la tine, astfel incat vei avea controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferi.

Ce informatii putem primi de la tine:

- Cand va creezi un cont pe WWW.DANATANASE.COM, vei transmite: adresa de e-mail, numele si prenumele

- In cadrul - Contul meu din platforma WWW.DANATANASE.COM  ai posibilitatea sa adaugi informatii suplimentare, precum: numar telefon, adresa de livrare

- Cand lansezi o comanda, sunt necesare informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc.

- Abonarea la Newsletter presupune colectarea numelui tau si a adresei de e-mail.

Putem sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul tau in timpul vizitarii site-ului web, pentru a putea personaliza experienta on-line si pentru a iti pune la dispozitie oferte adaptate profilului tau. Afla mai multe detalii din sectiuniea privind scopurile prelucrarii datelor cu character personal, de mai jos.

Pe site-ul www.danatanase.com,  putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.  

Nu vom colecta si prelucra in alt mod datele tale personale, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor sub varsta de 16 ani.

 

Scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal

Vom utiliza datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor de pe site-ul WWW.DANATANASE.COM in beneficiul tau.

Acest scop poate include urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei WWW.DANATANASE.COM

b) Prelucrarea comenzilor - preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora

c) Solutionarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale

f) Asigurarea serviciilor de support - oferirea de raspunsuri la intrebarile cu privire la comenzi sau la bunurile si serviciile achizitionate de pe WWW.DANATANASE.COM .

Prelucrarea datelor tale personale pentru aceste scopuri este necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre DANATANASE.COM si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Dorim sa iti oferim cea mai buna experienta de cumparaturi on-line. De aceea, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul de cumparare, te putem ruga sa completezi chestionare de satisfactie dupa finalizarea unei comenzi, sau putem desfasura studii si cercetari de piata.

Aceste activitati sunt bazate pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile tale fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru promovare si marketing

Dorim sa te tinem informat/a cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele sau serviciile care te intereseaza. De aceea, iti putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail / SMS / web-push, etc.)  continand informatii generale cu privire la produse similare sau complementare cu cele achizitionate, oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi: cercetari de piata, sondaje de opinie si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul www.danatanase.com. Pentru a iti oferi informatii de interes, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a iti crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor tale si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra ta si nu te afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul tau prealabil. Te poti razgandi si iti poti retrage consimtamantul in orice moment, prin:

- Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primesti de la noi

- Accesarea link-ului de actualizare a datelor personale afisat in cadrul mesajelor primate de la noi

- Contactandu-ne la adresa de e-mail: atelier@danatanase.com  sau prin posta folosind adresa de contact: Str. de Mijloc, nr. 107, Brasov, jud. Brasov

- Pentru a te dezabona de la notificarile de tip webpush, acceseaza sectiunea site settings a browserului folosit (Google Chrome, Internet Explorer, Mozila Firefox) si allege optiunea Block din Sectiunea Notifications.

In orice situatie in care folosim informatiile tale pentru un interes legitim al nostru, luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si tale fundamentale sa nu fie afectate. Totusi, ne poti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor tale cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii tale.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care este necesar sa folosim sau sa transmitem informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

- Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei WWW.DANATANASE.COM  fata de atacuri cibernetice

- Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente

- Masuri de gestionare a diverselor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a proteja activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam sa asigure un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile tale fundamentale.

Cat timp pastram datele cu caracter personal
Vom stoca datele cu caracter personal atata timp cat ai un cont in platforma WWW.DANATANASE.COM . Ne poti solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal, urmatoarelor categorii de destinatari:

-  furnizorilor de servicii de curierat;

-  furnizorilor de servicii de plata/bancare;

-  furnizorilor de servicii IT;

Daca ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele tale de catre terte persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele cu caracter personal

DANATANASE.COM stocheaza si prelucreaza datele tale cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor in vigoare.

Transmiterea datelor cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie, iar aceastea sunt stocate pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati EuPlatesc. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia ……………….

Desi noi luam toate masurile de protejarea a datele tale cu caracter personal, iti atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu suntem responsabili pentru vulnerabilitatile unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Drepturile tale

Regulamentul general privind protectia datelor recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele cu caracter personal. Poti solicita accesul la datele tale, la corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor cu caracter personal. Poti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor tale si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre aceste drepturi pot fi obtinute in sectiunea de mai jos.

Va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate. Ne asiguram de confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. De aceea, va rugam sa ne transmiteti cererile tale cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail: atelier@danatanase.com. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii tale.

Onorarii. Nu solicitam taxe pentru a iti exercita drepturile in ceea ce priveste datele tale cu caracter personal.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 15 zile lucratoare, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ai trimis mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum 1 luna. Te vom anunta daca termenul de raspuns va depasi 1 luna. S-ar putea sa fie necesare clarificari suplimentare pentru a putea actionam mai repede si pentru a scurta timpul de raspuns la solicitarea ta.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o solicitare daca aceasta ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Ai urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal:

a.      Accesul la datele tale

Poti solicita:

- sa confirmam daca prelucram datele cu caracter personal;

- sa iti punem la dispozitie o copie a acestor date;

- sa iti oferim alte informatii despre datele tale cu caracter personal: ce date avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi ai, cum poti face o plangere, de unde am obtinut datele tale, in masura in care informatiile nu au fost deja furnizate prin informarea prezenta.

b.      Rectificarea datelor tale

Poti solicita rectificarea sau competarea datele cu caracter personal, inexacte sau incomplete. Putem sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

c.       Stergerea datelor tale 

Poti solicita sa iti stergem datele cu caracter personal, in oricare din situatiile de mai jos:

- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

- ti-ai retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);

- acestea au fost prelucrate ilegal;

- ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii tale de stergere a datelor cu caracter personal in cazul in care prelucrarea acesora este necesara:

- pentru respectarea unei obligatii legale;

- pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

- alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea de stergere a datelor.


d.      Restrictionarea prelucrarii datelor

Poti solicita sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, in oricare din situatiile de mai jos:

- acuratetea lor este contestata (citeste sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;

- prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse;

- acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta;

- ti-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

- avem consimtamantul tau;

- pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;

- pentru a proteja drepturile DANATANASE.COM sau ale altei persoane fizice sau juridice.


e.      Portabilitatea datelor

Poti solicita sa iti furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau poti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

- prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul tau sau pe incheierea sau executarea unui contract

si

- prelucrarea se face prin mijloace automate.

f.        Opozitia

Te poti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te afli, prelucrarii datelor cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care consideri ca drepturile si libertatile tale fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, te poti opune oricand prelucrarii datelor personale in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

g.      Luarea de decizii automate

Poti cere sa nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva produce efecte juridice sau te afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma prelucrarii automate:

- ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu tine

- este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile tale sau

se bazeaza pe consimtamantul tau explicit.

h.      Plangeri

Ai dreptul sa depui o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fara a iti afecta dreptul de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, te rugam totusi sa ne contactezi in prealabil, si iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca poti contacta in orice moment Responsabilul cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

- prin e-mail la adresa: atelier@danatanase.com sau

- prin posta sau curier la adresa: Str. de Mijloc, nr. 107, Brasov, jud. Brasov – cu mentiunea in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

 

SECTIUNEA II. POLITICA COOKIES

Website-ul www.danatanase.com foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile joaca un rol important pentru a adapta facilitatile webiste-ului la nevoile utilizatorilor, cum ar fi:

- Personalizarea anumitor setari precum: pastrarea setarilor pentru diverse aplicatii (calculatoare, comparatii, etc) si memorarea acestor optiuni pentru a permite functionarea butoanelor “Inapoi” si “Inainte”, pentru a permite completarea mai rapida a formularelor;

- Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri informatii asupra modului de utilizare a site-ului de catre vizitatori, ceea ce permite optimizarea in timp a continutului site-ului;

- Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai mai utila si mai placuta;

- Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Ce este un "cookie"?


Cookie-ul este un mic fisier text, stocat in calculatorul vizitatorului. Cookie-ul este setat la cerere de un web server intr-un web browser (ex: Firefox, Chrome, Internet Explorer). In general sunt fisiere “pasive” si nu contin programe software, virusi sau spyware.

Un cookie este compus din doua parti: numele si valoarea cookie-ului. Durata de viata a unui cookie este limitata. Doar serverele care pot trimite cookie-uri le pot accesa cand userul se reintoarece la websiteul asociat cu acel server.


Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site


O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

- utilizare a site-ului (anumite sectiuni - cum ar fi cele de comparatii – nu pot functiona in mod corespunzator fara cookie-uri)

- analiza navigatiei in site a vizitatorilor

- geotargetting (pentru a monitoriza provenienta utilizatorilor dupa coordonate geografice)

- inregistrare (pentru a salva date de acces la cont)

- publicitate (pentru a limita numarul de afisari de bannere).

Cum pot opri cookie-urile?

Browserele ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in meniul "Preferinte" - ”Optiuni”. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele anumite sectiuni ale site-ului sa devina imposibil de folosit.


Securitate si confidentialitate

Cookieurile nu sunt virusi, astfel ca nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Acestea stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor si pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

SC FASHION ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.